Český manuál pro L-39

主页 > 用户文件 > Český manuál pro L-39
L-39

Český manuál pro L-39

类型 - 文档
上传者 - Jarek
日期 - 2016-10-27 19:20:50
Český manuál pro modul letounu L-39.

Zdravím všechny České a Slovenské příznivce tohoto krásného letadla. Opět pro svoji potřebu jsem si přeložil to nejdůležitější z manuálu pro letoun L-39. Je to vlastně můj první překlad něčeho tak rozsáhlého co jsem kdy překládal. Už jenom to, že nejsem jazykově dobře vybaven a nikdy nebudu (hold každému to není dáno), byl to pro mě docela pěkný oříšek, ale nakonec mě to i bavilo a hodně jsem se o tomto letadle dozvěděl.

Snažil jsem se zjišťovat a hledat správné výrazy v odborné literatuře, ale ne vždy je to snadné, tak některé výrazy nemusí byt přesne. Určitě se najdou i pasáže, které nemusí být správně implementovány, protože ne vždy jsem pochopil, co autor manuálu danou větou zamýšlel.
Snad to k něčemu bude, říkám si, proč bych si to měl nechat jen pro sebe, určitě potěším i ty co jsou z angličtinou na štíru jako já (aspoň my starší) a rodný jazyk je přece jenom přirozenější. Už jenom proto, že jsou tady i takový, kteří si pohráli s českým kokpitem pro tento letoun, a Já takovým děkuji.

Samozřejmě připomínky a nedostatky, které najdete, si rád vyslechnu, abych je mohl dodatečně opravit. Tak že krásné zážitky s tímto letadlem.
  • 许可: 免费 - 免费版, 无分发限制
  • 语言: 任何语言
  • 大小: 19.02 Mb
  • 下载数: 2426
  • 评论: 12
关注我们